21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με ΜακΚίσικ το Top 10 του Δεκεμβρίου (vid)

Δεν γινόταν να μην υπάρξει κάποια εκπροσώπηση από τις ελληνικές ομάδες στη Εuroleague στο Τοp 10 του μήνα και αυτό συνέβη και στον Δεκέμβριο με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να κάνει την εμφάνισή του στην τρίτη θέση.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η ενέργεια και η αθλητικότητά του και αυτό θέλησε να επιβεβαιώσει σε όλους. Συγκεκριμένα στον αγώνα με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ πήρε την μπάλα από τη γραμμή του τριπόντου στα πλάγια και με ένα δυναμικό βήμα πέρασε κάτω από τη μπασκέτα και κάρφωσε παρά την προσπάθεια του Μάικ Τόμπεϊ να τον κόψει στον αέρα.

Από αυτό το παιχνίδι υπήρξε κι άλλη όμορφη φάση αλλά μία θέση πιο πίσω από τον ΜακΚίσικ. Συγκεκριμένα η φάση ήταν βγαλμένη από τις «νυχτερίδες» χάρις στην εξαιρετική συνεργασία ου Νίκολα Κάλινιτς και του Ντέρικ Ουίλιαμς.

Στις δύο πρώτες θέσεις του Τop 10 δεν είναι κάποιο κάρφωμα ή μπλοκ αλλά buzzer beater. Από τη μία ο Κλέμεν Πρέπελιτς απέναντι στην Αναντόλου Εφές και από την άλλη ο Μάριους Γκριγκόνις κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ