17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με «μαγικό» Χέινς το 1-1 της Βενέτσια (vids)

Ο Μαρκίζ Χέινς... το πήρε πάνω του και η Βενέτσια κέρδισε την Τρέντο σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με 80-77, ισοφαρίζοντας τη μεταξύ τους σειρά για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος Ιταλίας.

Η Βενέτσια, μετά το «μπρέικ» του πρώτου αγώνα από την Τρέντο, δεν είχε άλλο περιθώριο και ανταποκρίθηκε στο «πρέπει» του Game 2 για τα ημιτελικά του ιταλικού πρωταθλήματος, επικρατώντας με 80-77. Σε ένα παιχνίδι επεισοδιακό στην εξέλιξή του, με τον κόουτς Ουόλτερ Ντε Ραφαέλε από τη μία πλευρά και τον Ντομινίκ Σάτον από την άλλη να αποβάλλονται, ο Μαρκίζ Χέινς ήταν που πήρε την «μπαγκέτα» για τους πρωταθλητές Ιταλίας, οδηγώντας τους εκ του ασφαλούς στο θετικό αποτέλεσμα, με το σκορ στο ημίχρονο να βρίσκεται στο 44-22. 

Στη συνέχεια, η Τρέντο προσπάθησε για την ανατροπή δια χειρός Χόρχε Γκουτιέρες, αλλά μετά το εύστοχο λέι απ του στα 5", που διαμόρφωσε το 78-77, ο Χέινς βρήκε μετά την επαναφορά μόνο στην απέναντι πλευρά τον Τσερέλα, ο οποίος με λέι απ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Κάπως έτσι, ήρθε η νίκη για τη Βενέτσια, με τον πρώην «άσο» του Παναθηναϊκού να έχει 26 πόντους, με 4/4 δίποντα, 5/6 τρίποντα και 3/4 βολές, ενώ ο Μάικ Μπράμος δε σκόραρε στα οκτώ λεπτά συμμετοχής του. Ο Γκουτιέρες, είχε 14 πόντους με έξι ριμπάουντ για τους ηττημένους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ