34.1 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Με Μίροτιτς και Ντέιβις το 4/4 η Μπαρτσελόνα

Με ηγέτες τους Νίκολα Μίροτιτς (21 πόντους και 6 ριμπάουντ) και Μπράντον Ντέιβις (14 πόντους και 6 ριμπάουντ) , η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 73-65 μέσα στη Σερβία και έκανε το 4/4 στην Ευρωλίγκα. 

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχτηκε την Μπαρτσελόνα στο Βελιγράδι, σε ένα παιχνίδι εκ προοιμίου ειδικών συνθηκών, αφού αφενός οι "ερυθρόλευκοι" έμειναν χωρίς προπονητή μετά την παραίτηση του Μίλαν Τόμιτς και πήγαν με υπηρεσιακό των μέχρι πρότινος βοηθό της ομάδας, Άντριγια Γκαβρίλοβιτς, αφετέρου οι "μπλαουγκράνα" πήγαν στη Σερβία αποδεκατισμένοι, χωρίς τους Κέβιν Πάνγκος, Πάου Ρίμπας,Τόμας Ερτέλ, Μάλκολμ Ντιλέινι και Βίκτορ Κλαβέρ

Στο ξεκίνημα, οι δύο ομάδες πάτησαν πολύ στο "ζωγραφιστό", υπέπεσαν όμως και σε πολλά λάθη, 8 για τον Ερυθρό και 6 για τη Μπαρτσελόνα. 

H δεύτερη περίοδος, βρήκε τον Μπολμάρο να πέφτει πάνω στο σκριν του Γκιστ και να προσγειώνεται άτσαλα στο παρκέ και τις δύο ομάδες να αποκτούν ρυθμό έξω από τα 6.75, με αποκορύφωμα το σουτ του Χάνκγα που έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με μια μίνιμουμ διαφορά της τάξεως των 3 πόντων (36-33). 

Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς, ξεκίνησε δειλά δειλά την αντεπίθεσή της και πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ περίπου 6 λεπτά μετά την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου (44-46). 

Αυτή ήταν η αφετηρία της ανατροπής, με τους "μπλαουγκράνα" να ανοίγουν την ψαλίδα της διαφοράς και να μην κοιτάνε ξανά πίσω. 

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: O Όγκνιεν Κούζμιτς, ντεμπούταρε για φέτος (νωρίτερα από ότι είχε δηλώσει προσφάτως ο Πρόεδρος της ομάδας), μετά το σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που συγκλόνισε τη μπασκετική κοινότητα το καλοκαίρι (14/7/2019) και αποθεώθηκε από το ήδη εκκωφαντικό κοινό που κατέκλυσε το Αλεξάντερ Νίκολιτς Χολ. Συνολικά αγωνίστηκε για 3:24, πετυχαίνοντας ένα καλάθι 2 πόντων. 

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Κρεσέντο λαθών εκατέροθεν, αφού γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι υπέπεσαν σε 21 και 18 αντιστοίχως. 

Τα δεκάλεπτα: 16-12, 36-33, 49-57, 65-73

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ. 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ