15.2 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Με μία προσθήκη η Σλοβενία

Η «μετακόμιση» του Έντο Μούριτς από την Εφές Αναντόλου στη Ζιελόνα Γκόρα άνοιξε το δρόμο για την επιστροφή του στην Εθνική Σλοβενίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας θα παραταχθεί χωρίς παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες Ευρωλίγκας και στο δεύτερο «παράθυρο» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Εν όψει των αναμετρήσεών του με το Μαυροβούνιο στην Ποντγκόριτσα και με τη Λευκορωσία στο Μινσκ ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ράντο Τριφούνοβιτς, κάλεσε δεκατέσσερις παίκτες.

Νέο πρόσωπο, εν συγκρίσει με το πρώτο «παράθυρο», είναι ο 26άχρονος φόργουορντ που αποχώρησε πριν από ένα μήνα από το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης και αγωνίζεται πλέον στην Πολωνία. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί»: Γιάκα Μπλάζιτς, Βλάτκο Τσάντσαρ, Ζίγκα Ντίμετς, Γκρεγκόρ Χρόβατ, Μίχα Λαπόρνικ, Μπλαζ Μάχκοβιτς, Κλέμεν Πρέπελιτς, Μάτιτς Ρέμπετς, Λούκα Ρούπνικ, Ζαν Μαρκ Σίσκο, Γκάσπερ Βίντμαρ, Λούκα Βόντσινα, Σάσα Ζάγκορατς και Έντο Μούριτς. Η πρώτη συγκέντρωση, για την έναρξη της μίνι προετοιμασίας, ορίστηκε για τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ