32.6 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Με λαμπρότητα η εορτή της Δάφνης (pics)

Ιδιαίτερη σημασία είχε η φετινή γιορτή του ΑΟ Δάφνης, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο «Μ,Μουρούτσος», το οποίο γέμισε από κόσμο την προηγούμενη Κυριακή (17/2).

Την εκδήλωση, στην οποία οικοδεσπότες ήταν η οικογένεια Τζιβελέκα, τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, αλλά και η Άννα Καραμανλή, και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Γιάννης Αλεξόπουλος, ο οποίος βραβεύτηκε από τον σύλλογο.

Στην εορτή, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος, Γιάννης Ευδαίμων, βραβεύτηκε ο πρόεδρος ΣΕΔΚΑ, Θοδωρής Βιδάλης, ενώ παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος οικονομικών και υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, Τάσος Μπινίσκος. Τιμήθηκαν οι αθλητές Δημήτρης Κακλαμανάκης (Διεθνής αθλητής και παίκτης του Λαυρίου), Χρήστος Μπάρμπας (Αμύντας), Γιώργος Κερασοβίτης (Αμύντας), Αντριάνο Τοπάλι (Αμύντας), παίκτες που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Βραβεύτηκε η αρχηγός της γυναικείας ομάδας, Κική Χατζηθεοδώρου, όπως επίσης και η Θεοδώρα Μπαρκονίκου (υπάλληλος του Δήμου), Ηλίας Λύτρας (παλιός φίλαθλος και στρατιώτης της ομάδας), Νάσια Ρεπούλια (παίκτρια της ομάδας κορασίδων), Αθανάσιος Χαρίτος, Τέσσυ Καραγιώργου, και η γυναικεία ομάδα για την άνοδο της στην Β' ΕΣΚΑ.

Την εκδήλωση τίμησαν πλήθος δημοτικών συμβούλων, όπως και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Ν.Αναστασόπουλος, Ο.Χριστινάκη, Γ.Δαουλάρης και Δ.Γιαννακούρας. Την εκδήλωση τίμησαν όλα τα παιδιά των ακαδημιών και οι γονείς τους.

Για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ