22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με Λάρκιν η Εθνική Τουρκίας (vid)

Είναι πλέον επίσημο. Ο Σέιν Λάρκιν παίρνει την τουρκική υπηκοότητα, ώστε να ενισχύσει ως νατουραλιζέ την Εθνική Τουρκίας, στη θέση του Σκότι Ουίλμπεκιν.

Ο γεννημένος στο Σινσινάτι του Οχάιο γκαρντ, ο οποίος αγωνίζεται στη γείτονα χώρα από το 2018 με τη φανέλα της Εφές Αναντόλου, γίνεται «Τούρκος». Ο 27χρονος γκαρντ επιβεβαίωσε ο ίδιος την είδηση, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε, μέσω Instagram: «Είμαι υπερήφανος που θα έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω αυτήν τη χώρα ως μέλος της εθνικής ομάδας της Τουρκίας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα φορέσω αυτήν τη φανέλα με την τουρκική σημαία, θα το κάνω με υπερηφάνεια. Δεν μπορώ να εγγυηθώ επιτυχία, επιτεύγματα ή νίκες. Το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω όλη μου την ενέργεια, την προσπάθεια και τον ιδρώτα μου για τη χώρα. Έχετε το λόγο μου».

Ο Αμερικανός δεν θα κάνει το ντεμπούτο του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας στο προσεχές «παράθυρο» της FIBA για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021, λόγω των παράλληλων υποχρεώσεών του με την Εφές Αναντόλου στην Ευρωλίγκα. Αναμένεται, όμως, να τεθεί κανονικά στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ουφούκ Σαρίτσα, στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Βικτώριας, στο οποίο θα πάρει μέρος και η Εθνική Ελλάδας. Ο Σέιν Λάρκιν είχε στο παρελθόν συζητήσει και με την Κροατία, ώστε να φορέσει τη φανέλα της, αλλά εν τέλει τον «έκλεισαν» οι Τούρκοι, ύστερα και από τις επαφές που είχε πρόσφατα ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Χινταγέτ Τούρκογλου με το μάνατζέρ του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am honored and humbled to have an opportunity to represent this country by joining the Turkish National Team. Extremely excited to wear this jersey with the Turkish Flag across my chest with pride. I cannot guarantee any success, accomplishments, or victories. But the one thing that I can promise you is that I will give every single ounce of sweat, energy and effort for this Country. You have my word. ??????? ———————————————————————————————————————————————— Türkiye Milli Takımına katılarak bu ülkeyi temsil etme fırsatına sahip olduğum için onur duyuyorum. Türk Bayrağı'nı göğüsümde gururla taşıyacak olmak son derece heyecan verici. Size başarı veya zaferlerin garantisini veremem. Ama size tek bir şey için söz verebilirim. Bu ülke için terimin son damlasına kadar mücadele edip sahip olduğum tüm enerji ve gücümü ortaya koyacağım. Size söz veriyorum. ???????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shane Larkin (@shanelarkin_0) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ