20.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Με Λάνγκφορντ η κορυφαία πεντάδα (vids+pics)

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην πρεμιέρα του φετινού Basketball Champions League και, μάλιστα, συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία πεντάδα.

Η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί της Ορτέζ στο ΟΑΚΑ, με τον 36άχρονο γκαρντ να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ της με 27π. (3/4 βολές, 9/11 δίποντα, 2/2 τρίποντα), ενώ είχε ακόμα δύο ριμπάουντ, τρεις ασίστ, δύο κοψίματα και μόλις ένα λάθος στα 30.29’ που έμεινε στο παρκέ. Μάλιστα, συγκέντρωσε 30 βαθμούς στην αξιολόγηση και συμπεριλήφθηκε και στην καλύτερη πεντάδα της πρεμιέρας μαζί με τον Τρέβις Σίμπσον, τον Ντεϊβίντας Γκαΐλιους, τον Ντισόν Πιερ και τον Γκιόργκι Σερμαντίνι. Από αυτούς τους πέντε παίκτες θα προκύψει και ο MVP της 1ης αγωνιστικής.

Τρέβις Σίμπσον (Βέχτα): Οι Γερμανοί νίκησαν την Άνβιλ εντός έδρας, με τον 28άχρονο γκαρντ/φόργουορντ να τελειώνει με 30π. (4/6 βολές, 4/5 δίποντα, 6/14 τρίποντα), πέντε ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο και 26 βαθμούς στην αξιολόγηση.

https://www.youtube.com/watch?v=rUHOY30yuyU

Ντεϊβίντας Γκαΐλιους (Νεπτούνας Κλαϊπέντα): Το λιθουανικό συγκρότημα κέρδισε εντός έδρας την Μπρίντιζι, με τον 31χρονο γκαρντ/φόργουορντ να είναι ο ηγέτης του με 23π. (6/9 βολές, 7/10 δίποντα, 1/3 τρίποντα), εφτά ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ, δύο κλεψίματα, αλλά και τρία λάθη σε 24.48’.

https://www.youtube.com/watch?v=V_yhpJS4wLQ

Ντισόν Πιερ (Σάσαρι): Στη Σαρδηνία οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ξεπεράσουν, έστω και δύσκολα, το εμπόδιο της Λιετκαμπέλις, κάνοντας ιδανικό «ποδαρικό» στο BCL. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ είχε 24π. με 6/6 βολές, 6/6 δίποντα και 2/4 τρίποντα, δώδεκα ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κλέψιμο, άλλο ένα κόψιμο, αλλά και τρία λάθη, στα 34.03’ που έμεινε στο παρκέ, ενώ βαθμολογήθηκε με 35.

Γκιόργκι Σερμαντίνι (Τενερίφη): Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά είχε εύκολο έργο απέναντι στη Νίζνι Νόβγκοροντ, με το Γεωργιανό σέντερ να σκοράρει 24π. (6/7 βολές, 9/14 δίποντα), ενώ είχε ακόμα εννέα ριμπάουντ, τρεις ασίστ, ένα κλέψιμο, ένα κόψιμο, δύο λάθη και 29 βαθμούς στην αξιολόγηση, αγωνιζόμενος για 23.48’.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @GioShermadini9 went for 24PTS & 9REB to fuel @CBCanarias to their first W of the season! #BasketballCL

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Basketball Champions League (@basketballcl) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ