16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με Λάνγκφορντ η κορυφαία πεντάδα (vids+pics)

Ο Κιθ Λάνγκφορντ συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα του Basketball Champions League στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, οδηγώντας την ΑΕΚ στην εντός έδρας νίκη επί της Σαν Πάμπλο Μπούργος στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της «Ένωσης», ενώ βαθμολογήθηκε με 32 στην αξιολόγηση (δείτε, σε βίντεο, τις καλύτερες στιγμές του κόντρα στους Ισπανούς). Η διοργανώτρια αρχή τον συμπεριέλαβε στην κορυφαία πεντάδα του διημέρου (12-13/11), μαζί με τους Μαρτσελίνιο Χουέρτας (Τενερίφη), Ζέλικο Σάκιτς (Λιετκαμπέλις), Ντέιβ Ντουντζίνσκι (Αντβέρπ) και Κάιλ Ουίλτζερ (Τουρκ Τέλεκομ).

Από αυτούς τους πέντε παίκτες θα επιλεχθεί και ο MVP της αγωνιστικής. Ο Αμερικανός είχε συμπεριληφθεί στην καλύτερη πεντάδα και στην πρεμιέρα του φετινού BCL, αλλά το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη κατέληξε στον Ντεσόν Πιερ (Σάσαρι).

 

Μαρτσελίνιο Χουέρτας (Τενερίφη): Οι Ισπανοί ξεπέρασαν το εμπόδιο της Γκαζιαντέπ στα Κανάρια Νησιά, με τον 36άχρονο γκαρντ να βαθμολογείται με 25 στην αξιολόγηση, έχοντας 20π. με 3/4 βολές, 7/10 δίποντα και 1/2 τρίποντα, δέκα ασίστ, ένα ριμπάουντ, άλλο ένα κλέψιμο, όπως και δύο λάθη, στα 27.51’ που αγωνίστηκε.

Ζέλικο Σάκιτς (Λιετκαμπέλις): Οι Λιθουανοί επικράτησαν εντός έδρας της Τορούν, με τον 31χρονο φόργουορντ να έχει 32π. με 7/7 βολές, 5/9 δίποντα και 5/8 τρίποντα, τέσσερις ασίστ, δύο ριμπάουντ, τέσσερα κλεψίματα, ένα κόψιμο, αλλά και τρία λάθη, σε 33.52’. Συγκέντρωσε, επίσης, 33 βαθμούς στην αξιολόγηση.

https://www.youtube.com/watch?v=ge0XxMRv_Ts

Ντέιβ Ντουντζίνσκι (Αντβέρπ): Οι Βέλγοι έχασαν στο Βρότσλαβ από την Άνβιλ, αλλά ο 27χρονος φόργουορντ ξεχώρισε, έχοντας 21π. με 0/1 βολές, 6/8 δίποντα και 3/7 δίποντα, 22 ριμπάουντ, πέντε ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα λάθος σε 34’. Βαθμολογήθηκε, μάλιστα, με 41.

https://www.youtube.com/watch?v=zJud5zfmcXY

Κάιλ Ουίλτζερ (Τουρκ Τέλεκομ): Το τουρκικό συγκρότημα νίκησε την Οστάνδη στην Άγκυρα, με τον Καναδό φόργουρντ να τελειώνει με 33π. με 6/8 βολές, 6/9 δίποντα και 5/8 τρίποντα, δέκα ριμπάουντ, ένα κόψιμο, όπως και τρία λάθη, σε 34.13’, ενώ συγκέντρωσε 33 βαθμούς στην αξιολόγηση.

https://www.youtube.com/watch?v=2wlHj8Rw2mU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ