21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Με… λάμψη ΝΒΑ η Ιαπωνία

Ο Ρούι Χατσιμούρα των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, ο Γιούτα Ουατανάμπε των Μέμφις Γκρίζλις και ο νατουραλιζέ Νικ Φαζέκας ξεχωρίζουν ανάμεσα στους δώδεκα παίκτες που ανακοίνωσε ο Χούλιο Λάμας πως θα εκπροσωπήσουν την Ιαπωνία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Ο Αργεντινός ομοσπονδιακός τεχνικός γνωστοποίησε τους «εκλεκτούς» του, που θα αγωνιστούν στο μεγάλο φετινό «ραντεβού» (31/08-15/09). Οι Ιάπωνες έχουν κληρωθεί στον Ε’ Όμιλο, που θα διεξαχθεί στη Σαγκάη, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης έχουν δύσκολη αποστολή να φέρουν εις πέρας, καθώς θα τεθούν αντιμέτωποι με τις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Τσεχία.

Οι υπόλοιποι εννέα παίκτες, που συμπληρώνουν το ρόστερ, είναι οι Σέγια Άντο, Μακότι Χιεζίμα, Ρουσέι Σινογιάμα, Κοσούκε Τακεούτσι, Σούτο Άντο, Γιότζι Τακεούτσι, Γιουντάι Μπάμπα, Νταΐκι Τανάκα και Άβι Κόκι Σάφερ. Η Ιαπωνία θα πάρει μέρος για έκτη φορά στην ιστορία της στη διοργάνωση, αλλά πρώτη μετά το 2006, οπότε είχε διοργανώσει η ίδια το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει είναι η 11η, το μακρινό 1967.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ