18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με λάμψη Ευρωλίγκα η δεύτερη πεντάδα του Eurocup (vid)

Το Eurocup ολοκληρώνεται με Άλμπα και Βαλένθια να διεκδικούν το τρόπαιο, με την διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει την δεύτερη πεντάδα όπου συναντάμε παίκτες που είχανε σημαντική παρουσία και στην Ευρωλίγκα τα προηγούμενα χρόνια.

Στην θέση του βασικού πόιντ γκαρντ βρίσκεται ο πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής περιόδου, Αμερικάνος γκαρντ της Ούνικς Καζάν, Πιέρια Χένρι, ο οποίος το καλοκαίρι βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.Ο Χένρι είχε 10,4 πόντους, 5,3 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 1,5 κλέψιμο σε 26:39.

Στην δεύτερη θέση ο 32χρονος γκαρντ της φιναλίστ Βαλένθια, Σαν Βαν Ρόσομ, ο οποίος είχε 9,1 πόντους, 4,9 ασίστ και 43,5% στα τρίποντα. Στη συνέχεια συναντάμε τον Ντίλαν Ένις της Ανδόρα, ο οποίος παρουσιάστηκε στο ευρωπαϊκό κοινό στην περσινή του πορεία στην Ευρωλίγκα και τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ένις είχε 12,2 πόντους, 3,9 ριμπάουντ, 3,5 ασίστ και 1,4 κλεψίματα.

Ακολουθεί ένας ακόμη παίκτης που έκανε καριέρα στην Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα. Ο λόγος για τον Γάλλο ψηλό, Ματίας Λεσόρ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μάλαγα. Ο εκρηκτικός αθλητής είχε 11 πόντους (με 70,1% στα δίποντα), 5,4 ριμπάουντ και 1,32 τάπες κατά μέσο όρο. Τέλος, στην θέση του σέντερ συναντάμε τον πρώην παίκτη της Τσεντεβίτα, και νυν της Βιλερμπάν, Μίρο Μπίλαν. Ο Κροάτης ψηλός είχε 10,6 πόντους και 6,2 ριμπάουντ, έχοντας συνεχώς διπλούς αριθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ