18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Με κόσμο και τσιρλίντερ η Α.Ε. Κομοτηνής

Η Α.Ε. Κομοτηνής υποδέχεται το Μακεδονικό και to ντεμπούτο τους για φέτος, στο ΔΑΚ Κομοτηνής, θα πραγματοποιήσουν οι τσιρλίντερ της.

Τα κορίτσια των «κιτρινόμαυρων» θα εμφανιστούν για πρώτη φορά φέτος στο κλειστό, στο κυριακάτικο (05/11, 18.00) ματς με τους Θεσσαλονικείς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Tην πρώτη τους εμφάνιση για τη φετινή σεζόν θα πραγματοποιήσουν τα κορίτσια που απαρτίζουν τις Cheerleaders της Α.Ε. Κομοτηνής την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 18:00 κόντρα στον Μακεδονικό. Τα κορίτσια μας λοιπόν ετοιμάζονται να μας δώσουν ένα νέο χορευτικό θέαμα και να αποσπάσουν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου, χαρίζοντας όμορφο διάστημα στο κενό διάστημα των αναμετρήσεων».

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσαν οι Κομοτηναίοι, τα εισιτήρια για το ματς θα διατίθενται έξω από το κλειστό μία ώρα πριν από το τζάμπολ και τιμώνται προς τέσσερα ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και φοιτητικά/παιδικά στη μισή τιμή: «Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ενημερώνει πως διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Γ’ Εθνικής Α.Ε. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ο οποίος θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής την Κυριακή 05/11/2017 με ώρα έναρξης 18:00 τα κάτωθι:

-Η διάθεση εισιτηρίων ξεκινάει από τις 17:00 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Κομοτηνής.
-Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 4 ευρώ (Για ενήλικους) ενώ για τους Φοιτητές και παιδιά έως 12 ετών είναι 2 Ευρώ.
-Στην είσοδο θα πωλούνται κάρτες Ενίσχυσης, οι οποίες τιμώνται στα 20 Ευρώ.
-Η είσοδος για αθλητές των ακαδημιών μας και τους συνοδούς τους είναι δωρεάν.

Δυστυχώς φέτος, η ΕΟΚ επέβαλε στις ομάδες να πληρώνουν τα οδοιπορικά των διαιτητών, επιβαρύνοντας τους ήδη δυσβάσταχτους προϋπολογισμούς, αναγκάζοντάς μας να προβούμε σε μια μικρή αύξηση του Εισιτηρίου. Ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη και όλοι είμαστε αποφασισμένοι να ανταμείψουμε το κοινό εντός του παρκέ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ