17.8 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Με Κωνσταντινίδη για τα πλέι οφς η Καλαμπάκα (pics)

Ο ΑΟ Καλαμπάκας βρίσκεται στην δεύτερη θέση του 2ου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ, έχοντας 28 βαθμούς έναντι 31 του ΓΣ Αμπελώνα, στην μάχη που δίνει για να βρεθεί στην Γ' Εθνική.

Ωστόσο για να μπορέσει να συμμετάσχει στα πλέι οφς ανόδου, μαζί με δυο ομάδες από τον πρώτο όμιλο, θα πρέπει να κερδίσει τα δυο επόμενα και τελευταία παιχνίδια που ακολουθούν, έχοντας να αντιμετωπίσει τις Σοφάδες και τους Γομφούς και την ΓΣ Νίκαια να ακολουθεί σε απόσταση βολής.

Έτσι, οι διοίκηση της ομάδας, μετά το τέλος της τριετούς συνεργασίας με τον Γιάννη Τσίμα, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του, έδωσε τα κλειδιά στον Χρήστο Κωνσταντινίδη, ο οποίος αποτελεί ένδοξη δόξα του παρελθόντος ενώ αποτελεί ενεργό μέλος των Βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδος.

Ο Έλληνας προπονητής είναι γεννημένος στις 26/2/1963 και ως παίχτης έχει αγωνιστεί για περίπου 15 χρόνια στην Α1 με μεγάλη καριέρα στον ΠΑΟΚ όπου αγωνίστηκε επί σειρά ετών μαζί με μεγάλες μορφές του Ελληνικού μπάσκετ όπως οι Φασούλας, Πολίτης, Αλεξανδρής κ.α. Επίσης έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Γ.Σ. Λάρισας, Απόλλων Πατρών, Νίκη Βόλου και Φίλιππος Θεσσαλονίκης. Έχει συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές ομάδες (Παίδων, Εφήβων, Ελπίδων, Ανδρών) με σημαντικές διακρίσεις, ενώ σαν προπονητής έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ στην Α1, τον Ηρακλή όταν αυτός βρισκόταν στην Α2, και επίσης από Στρατώνι, Ελευθερούπολη Αναγέννηση Φλόγας, Χαλκηδόνα και Γ.Σ. Λάρισας.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά το ρεπορτάζ του «ekalampaka.gr» και δείτε και το πλούσιο φωτορεπορτάζ από την χθεσινή (22/3) πρώτη προπόνηση του με τη νέα το ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ