17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με Κουφό και Παπαγιάννη οι Κινγκς (vids)

Τη νίκη στην παράταση πανηγύρισαν οι Σακραμέντο Κινγκς επί των Νου Ορλίνς Πέλικανς, με 116-109 (102-102 κ.α.), με αμφότερους τους Έλληνες να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε και τελείωσε με 6π. με 3/3 δίποντα, τρία ριμπάουντ και μία ασίστ σε 9.22’, στα χαμηλά έμεινε σε ακόμα ένα ματς ο Κώστας Κουφός, με μόλις τρεις πόντους (1/4 βολές, 1/5 δίποντα), εφτά ριμπάουντ, μία ασίστ κι ένα κλέψιμο σε 18’.

Ο Ζακ Ράντοβλφ ηγήθηκε των «βασιλιάδων» στο «Smoothie King Center», με 35π. και 13 ριμπάουντ, ενώ 18π. με εφτά ριμπάουντ, δύο ασίστ κι ένα κλέψιμο είχε ο Μπάντι Χιλντ. «Στράφι» πήγε η εμφάνιση του Ντε Μάρκους Κάζινς, με 38π., 11 ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και τρία κλεψίματα, με τον Άντονι Ντέιβις να συνεισφέρει 18π., έξι ριμπάουντ και δύο ασίστ και τον Τζρου Χόλιντεϊ 14π., πέντε ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Ο Χιλντ με τρίποντο έστειλε την αναμέτρηση στο έξτρα πεντάλεπτο, καθώς στην τελευταία επίθεση ο Ράντολφ δεν μπόρεσε να ευστοχήσει, για την… άμεση νίκη των Κινγκς. Στην παράταση οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και «καθάρισαν» την επικράτηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ