24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Με Κατσίβελη ως το τέλος της σεζόν

Η πρόθεση ήταν αμοιβαία και μετουσιώθηκε σήμερα για τον ΠΑΟΚ και τον Δημήτρη Κατσίβελη αφού οι δύο πλευρές θα συμπορευτούν ως το τέλος της περιόδου.

 

Η συμφωνία τους ήταν εξ αρχής για ολόκληρη τη σεζόν, δίνοντας όμως τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στον παίκτη την option να αποχωρήσουν από αυτή τη συνεργασία στο τέλος της σεζόν. Πριν από λίγο ωστόσο και αφού ολοκληρώθηκε ο πρώτος μήνας, οριστικοποιήθηκε η παραμονή του διεθνή γκαρντ για το υπόλοιπο της σεζόν.

 

Διαψεύδει και ο Ντίλαρντ

 

Λίγο μετά την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο ατζέντης του Κέβιν Ντίλαρντ Χρήστος Λαζάρου με δήλωση του διέψευσε επίσης δημοσίευμα που εμφάνιζε τον Αμερικανό πρωταγωνιστή σε επεισόδιο και το περιστατικό αυτό ως την αιτία «διαζυγίου» των δύο πλευρών.

 

Η γραπτή δήλωση του εκπροσώπου του Αμερικανού ανέφερε: «Με αφορμή ανυπόγραφο, αναληθές δημοσίευμα που αφορά τον αθλητή μας Κέβιν Ντίλαρντ, θα θέλαμε να σημειώσουμε τα εξής:

 

Ουδέποτε δημιουργήθηκε οποιοδήποτε περιστατικό μεταξύ του Κέβιν και οποιουδήποτε μέλους της ομάδας. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι και χθες, όταν αποχαιρέτησε σταφ και συμπαίκτες, η συνεργασία με όλους ήταν άριστη.

 

Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιείται το όνομα ενός τίμια εργαζόμενου αθλητή στη χώρα μας σε μυθεύματα, βάζοντας σε κίνδυνο την καριέρα και την οικογένεια του.

 

Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας για όλους όσους παίρνουν ευχαρίστησε σπιλώνοντας αθλητές και προπονητές με ανυπόστατα ψεύδη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ