27.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Με «κατοστάρα» η Γκραν Κανάρια (vids)

Ένα παιχνίδι... πραγματική απόλαυση παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στον προημιτελικό μεταξύ Γκραν Κανάρια και Φουενλαμπράδα, με την πρώτη να υπερασπίζεται το «σπίτι» της με 107-92 και να προκρίνεται στους «4» του Copa Del Rey.

Ένα υπέροχο ματς έλαβε τόπο στην «Gran Canaria Arena», με τη διοργανώτρια ομάδα να παίρνει δύναμη από την έδρα της και να ξεπερνά το «εμπόδιο» της Φουενλαμπράδα με 107-92, περιμένοντας στον ημιτελικό την Μπαρτσελόνα ή την Μπασκόνια. Η Γκραν Κανάρια πήρε τα ηνία, μετά από ένα πρώτο δεκάλεπτο όπου η αντίπαλός της έδειξε πως εύκολη δε θα παραδινόταν (25-27), και τελικά αποδείχθηκε πως ο τρομερός ρυθμός του παιχνιδιού τη βόλευε, με αποτέλεσμα να συνδυάσει σκορ, θέαμα και αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό της,

Τέσσερις ήταν οι παίκτες των οικοδεσποτών που τελείωσαν με διψήφιο αριθμό πόντων, με τους Όντρει Μπάλβιν και Πάμπλο Αγκιλάρ να σημειώνουν από 18 πόντους. Ο Πάκο Κρους ήταν εκείνος που ξεχώρισε από την αξιοπρεπέστατη Φουενλαμπράδα, με 20 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ