21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Με Καραγιάννη στην Τέντα ο Κεραυνός

Με τον Νίκο Καραγιάννη στον πάγκο του θα εμφανιστεί στην Καλαμάτα ο Κεραυνός Αιγίου, με τον Έλληνα τεχνικό να αναλαμβάνει ξανά την ομάδα, αντικαθιστώντας τον Θανάση Λιόνα.

Η εποχή Θανάση Λιόνα στον Κεραυνό Αιγίου έχει πάρει οριστικά τέλος. Οι δύο πλευρές, για τις οποίες φαινόταν να έχει... ραγίσει το γυαλί, μετά τα ουκ ολίγα αρνητικά αποτελέσματα με ανάλογες προβληματικές εμφανίσεις, έλυσαν τις συνεργασίες τους, με τη διοίκηση του συλλόγου να επιθυμεί να προκαλέσει το απαραίτητο «ηλεκτροσόκ», σε ένα ματς που μπορεί να σημαίνει πολλά για την παραμονή την Κυριακή (10/2) με αντίπαλο την Καλαμάτα στην Τέντα.

Ο Νίκος Καραγιάννης είναι αυτός, που θα καθοδηγήσει τον Κεραυνό στη μεγάλη δοκιμασία, όπου το «διπλό» είναι ένας πρώτος στόχος, ενώ σε περίπτωση απώλειας ελπίζει να διατηρήσει έστω τη διαφορά, έχοντας νικήσει με εννέα πόντους στον πρώτο γύρο. Στο Αίγιο επέλεξαν να εμπιστευτούν... ένα δικό τους άνθρωπο για την αποστολή αυτή κι ευελπιστούν σε μια άμεση θετική επιρροή στους παίκτες, με στόχο ένα «διπλό» που μπορεί να τους «εκτοξεύσει».

Photo Credits: Westbasket.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ