23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με Καραγιάννη-Αρβανίτη και δυο νέες προσθήκες η πρώτη του Κεραυνού

Αύριο Δευτέρα (27/8, 18.00) στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Κεραυνού Αιγίου για το νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Το τεχνικό επιτελείο που θα «τρέξει» την ομάδα δεν έχει ανακοινωθεί -επισήμως τουλάχιστον- ωστόσο σ' αυτό θα μετέχουν όπως όλα δείχνουν οι Νίκος Καραγιάννης και Νίκος Αρβανίτης, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «aigialeiaspor.com».

Οσο αναφορά το έμψυχο δυναμικό, μετά τις δύο πρώτες μεταγραφές των πλέι-μέικερ Γιάννη Αγγελόπουλου (από Ικαρο Καλλιθέας) και Γιώργου Ράπτη (από Ηφαιστο/Αχιλλέα), υπάρχει συμφωνία με δύο ακόμη νεαρούς αθλητές από ομάδες του λεκανοπεδίου. Πρόκειται για τον 21χρονο πάουερ φόργουορντ Γιάννη Τζελέπη από τον Ποσειδώνα Ν. Ψυχικού και τον 19χρονο πλέι-μέικερ Παναγιώτη Παπαγεωργίου από τον Φάρο Κερατσινίου.

Από εκεί και πέρα, σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις και με άλλους παίκτες, ωστόσο από τη στιγμή που δεν υπάρχει οριστική συμφωνία δεν αναφέρονται -για ευνόητους λόγους τα ονόματά τους. Πάντως στη ...λίστα των επαφών, μεταξύ άλλων, βρίσκονται δύο αθλητές που πέρυσι αγωνίστηκαν στην Α2 Εθνική και αν υπάρξει θετική κατάληξη, τότε η ομάδα θα δυναμώσει πολύ περισσότερο.
Τέλος, σημειώνεται ότι στο ρόστερ του Κεραυνού θα βρίσκονται και αθλητές της περσινής εφηβικής ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να έχουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και ρόλο την ερχόμενη σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ