18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με… καλαμάρι Φιλαθλητικού γιόρτασε ο Γιάννης (pic+vid)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο γιόρτασε τα 24α γενέθλιά του στο Μιλγουόκι με δείπνο, μετά τη νίκη των Μπακς επί των Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Fiserv Forum».

Το εστιατόριο «Carnevor» και ο σεφ Μάριο Τζιουλιάνι εξάντλησαν τη φαντασία τους για να δώσουν ξεχωριστό τόνο στο εορταστικό μενού της 6ης Δεκεμβρίου, για τα γενέθλια του «Greek Freak». Εκτός από τα ομώνυμα ραβιόλια, στον κατάλογο υπήρχαν φαγητά εμπνευσμένα από το Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπως το «Καλαμάρι Φιλαθλητικού», το «Ταρτάρ Τόνου Αθήνας», οι «All Star Γαρίδες», τα «Στρείδια Μπακς» και το «Καβουροκέικ Eurostep». Δείτε τη σχετική φωτογραφία, που έδωσε στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπός του, Γιώργος Πάνου...

O πρόεδρος των «ελαφιών», Πίτερ Φέιγκεν, δώρισε από την πλευρά του στον Έλληνα διεθνή γκαρντ/φόργουορντ ένα τεράστιο κεφάλι τυριού, βάρους δεκαοκτώ κιλών. Τον διέκοψε, μάλιστα, για να του το δώσει ενώ ήταν στο γυμναστήριο… «Πόσοι σου δίνουν για δώρο τυρί;», τον ρώτησε -γεμάτος υπερηφάνεια- ο ισχυρός άνδρας των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος συνοδευόταν από τη μασκότ της ομάδας». «Γιάννη, χρειάζεσαι τώρα πολλά μακαρόνια για να συνοδεύσεις αυτήν την παρμεζάνα», έγραψε από την πλευρά του -μέσω Twitter- ο «Μπάνγκο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ