20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Με Καλάθη στη Ρόδο o Παναθηναϊκός

Με το Νικ Καλάθη στις τάξεις της θα ταξιδέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού στη Ρόδο, για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό.

Οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν το Σάββατο (30/12) αεροπορικώς για το «σμαραγδένιο νησί», προκειμένου να τεθούν αντιμέτωποι με τους νησιώτες την Κυριακή (21/12, 15.30) στο Βενετόκλειο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Ο Τσάβι Πασκουάλ είδε το διεθνή γκαρντ να συμμετέχει κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ, αφήνοντας πίσω του το πρόβλημα που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα στην κλείδα, κι έτσι θα τον έχει στη διάθεσή του κόντρα στους «θαλασσί».

Αντίθετα, ο Νίκος Παππάς μετά το διάστρεμμα που υπέστη στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια, για την Ευρωλίγκα, ακολούθησε θεραπεία και φυσικά έμεινε στην πρωτεύουσα, ενώ ο Ζακ Όγκαστ που επίσης προέρχεται από διάστρεμμα δεν προπονήθηκε κανονικά στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αλλά αποφασίστηκε από τον Καταλανό τεχνικό να ακολουθήσει την αποστολή των «πρασίνων» στη Ρόδο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ