19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Με κάποιος “αντίο”, με άλλους “εις το επανιδείν” (pic)

Ο Άρης δεν ανήκει στις ομάδες που περιμένουν, για αγωνιστικούς τουλάχιστον λόγους, τις εξελίξεις στο επαγγελματικό μπάσκετ, αφού έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη μάλιστα χρονιά, εκτός πλέι οφ. Ο Γιάννης Καστρίτης δεν είχε λόγο να κρατήσει περισσότερο τους παίκτες του στη Θεσσαλονίκη για προπονήσεις συντήρησης. Έτσι χθες το βράδυ παίκτες και προπονητικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν για τελευταία φορά. Όχι στο “Παλέ” αλλά σε μαγαζί φίλου της ομάδας στη δυτική πλευρά της πόλης.

 


Σήμερα το πρωί αναχώρησαν για τις ΗΠΑ οι Λάκι Τζόουνς και Γκάρι Μπελ που τυπικά τουλάχιστον, εξακολουθούν να δεσμεύονται με τον Άρη όπως και ο Μπορίς Νταλό που επιχείρησε να μείνει ελεύθερος έτσι ώστε να ενεργοποιήσει την προφορική συμφωνία του με τη Νανσί όμως αυτό δεν έγινε μέχρι τώρα πράξη, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” αξιώνουν οικονομικό αντάλλαγμα.

 


Στην πραγματικότητα δίπλα από τα ονόματα των περισσότερων παικτών υπάρχει ερωτηματικό ενόψει της νέας σεζόν αφού οι περισσότεροι έχουν μεν συμβόλαια όμως σε αυτά υπάρχει option για τον επόμενο μήνα, όταν και θα πρέπει είτε η ομάδα, είτε ο καθένας από αυτούς να κάνει opt out με ένα αντίτιμο. Για τον Άρη η επιλογή να αποδεσμεύσει κάποιους από τους ξένους του, όσο και αν δεν υπάρχει ικανοποίηση για την παρουσία τους και το κλίμα έγινε “βαρύ” μετά την αποχή του τελευταίου διαστήματος, δεν είναι εύκολη. Όσο υπάρχει η δέσμευση των οχτώ BAN, οι επιλογές θα είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Γι' αυτό είναι αμφίβολο αν οι άνθρωποι του Άρη είπαν με κάποιους “αντίο” ή απλά “εις το επανιδείν”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ