22.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Με Ιαπωνία στην πρεμιέρα η Εθνική Γυναικών

Στην Κίνα βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας Γυναικών, για να πάρει μέρος σε δυνατό τουρνουά το οποίο θα λάβει χώρα στην πόλη Ξι Τσανγκ.

Πρώτος αντίπαλος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα είναι την Παρασκευή (16/08, 11.00) η Ιαπωνία, με το ακριβές πρόγραμμα να έχει ως εξής:

Παρασκευή 16/08
11.00 Ελλάδα-Ιαπωνία

Σάββατο 17/08
11.00 Ελλάδα-Πουέρτο Ρίκο

Κυριακή 18/08
14.30 Ελλάδα-Κίνα

Οι δώδεκα παίκτριες που ταξίδεψαν στην ασιατική χώρα, και θα τεθούν στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού Βασίλη Μασλαρινού, είναι οι Άρτεμις Σπανού, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Βίκυ Καραμπάτσα, Στέλλα Φουράκη, Ιωάννα Χατζηλεοντή, Αναστασία Σλούκα, Ευγενία Κολλάτου, Ρένια Καρλάφτη, Ασπασία Καλαμπάκου, Βασιλική Λούκα και Ιωάννα Δίελα. Στην Κίνα έχουν μεταβεί, επίσης, ο βοηθός προπονητή Θάνος Νίκλας, η γιατρός Βασιλική Τσακίρη, η φυσιοθεραπεύτρια Λουκία Ζουρνή και η τιμ μάνατζερ Σοφία Κλιγκοπούλου, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο Γιάννης Κουτραφούρης.

Η «γαλανόλευκη» δεν είχε επίσημες υποχρεώσεις φέτος το καλοκαίρι, αλλά προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021. Το επόμενο επίσημο παιχνίδι της είναι στις 14 Νοεμβρίου κόντρα στη Σλοβενία, ενώ τρεις ημέρες μετά θα γίνει το Ελλάδα-Ισλανδία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ