22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Με «ηχηρά» ονόματα στο Τόκιο η Αυστραλία!

Η προεπιλογή της Αυστραλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο «τρομάζει», με αρκετά ονόματα από το ΝΒΑ να πρωταγωνιστούν, όμως σίγουρα υπάρχουν ερωτηματικά γύρω από την συμμετοχή τους λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Φυσικά το όνομα που κλέβει την παράσταση από την προεπιλογή των «καγκουρό» δεν είναι άλλο εκτός από εκείνο του ηγέτη των Σίξερς, Μπεν Σίμονς. Δεν είναι ο μόνος ΝΒΑer φυσικά,καθώς ανάμεσα στις επιλογές είναι ο Πάτι Μιλς των Σπερς, ο Τζο Ινγκλς των Τζαζ, ο Άαρον Μπέινς των Ράπτορς, ο Μάθιου Ντελαβεντόβα των Καβαλίερς, ο Τζος Γκριν των Μάβερικς, ο Ματίς Θάιμπουλ των Σίξερς και ο Ντάντε Έξουμ των Ρόκετς.

Άλλα ονόματα που είναι γνωστά στο ευρωπαϊκό κοινό είναι ο Ράιαν Μπρόκχοφ, όπου απασχόλησε το περασμένο καλοκαίρι διάφορες ελληνικές ομάδες, ο Τζοκ Λαντέιλ που αγωνιζόταν στην Ζαλγκίρις αλλά και ο Ντουόπ Ριθ του Ερυθρού Αστέρα. Εκτός μετά από χρόνια θα μείνει ο Άντριου Μπόγκουτ, ο οποίος ανακοίνωσε πριν λίγο διάστημα την απόσυρση από τα παρκέ.

Αναλυτικά η 24αδα της Αυστραλίας για το Τόκιο είναι η εξής: Ντενγκ Αντέλ, Άρον Μπέινς, Ράιαν Μπρόκχοφ, Εξέβιερ Κουκς, Μιτς Κρικ, Μάθιου Ντελαβεντόβα, Ντάντε Έξουμ, Τζος Γκίντεϊ, Κρις Γκούλντινγκ, Τζος Γκριν, Άιζακ Χάμφρις, Τζο Ίνγκλις, Νικ Κέι, Τζοκ Λαντέιλ, Μιτς ΜακΚάρον, Γουίλιαμ ΜακΝτάουελ-Γουάιτ, Γουίλ Μανγκάι, Θον Μέικερ, Πάτι Μιλς, Μπροκ Μότουμ, Μιτς Νόρτον, Ντούοπ Ριθ, Μπεν Σίμονς, Ματίς Θάιμπουλ.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη χθεσινή κλήρωση η Αυστραλία τοποθετήθηκε στον Β' όμιλο μαζί με τη Νιγηρία και τους νικητές από τα προολυμπιακά του Βελιγραδίου και του Σπλιτ αντίστοιχα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ