21.2 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα «Γιώργος Παπαγιάννης» της ΝΕΜ (pics)

Μέσα σε μία ονειρική ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε εχθές, Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 το 1ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα της Υποδειγματικής Σχολής Καλαθοσφαίρισης μας με την επωνυμία 
«Γιώργος Παπαγιάννης».

Από πολύ νωρίς το πρωί έως αργά το μεσημέρι πέρασαν στην κυριολεξία χιλιάδες άτομα από το «Αλ. Σάλτας» για να παρακολουθήσουν τους τελικούς των 3 κατηγοριών, τους τελικούς των διαγωνιστικών παιχνιδιών & την Τελετή Λήξης.
Η ατμόσφαιρα πανηγυρική, τα παιδιά μας ευτυχισμένα, οι γονείς υπερήφανοι & ασφαλείς & το αποτέλεσμα μοναδικό.

Ως ΝΕΜ θέλουμε να συγχαρούμε τον Διευθυντή της Σχολής μας coach Μπαστούνη για την επινόηση, την δημιουργία & την υλοποίηση του Πρωταθλήματος & τους coaches Υφαντή, Κορώση, Διολέτη, Ζιάκα, Μωραίτη, Κοντόπουλο & Μπούρη για τον επαγγελματισμό τους, τις γνώσεις τους, την επιπρόσθετη προσπάθεια που κατέβαλαν όλον αυτό το μήνα & κυρίως για την αγάπη τους στα παιδιά μας & το αίσθημα ασφαλείας που μεταδίδουν στους γονείς που μας εμπιστεύονται.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ηρόδωρο & ιδιαιτέρως την πρόεδρο κ.Ρήγα για την παραχώρηση των σταδίων μας και την χορηγία των Κυπέλλων & των μεταλλίων. 
Τέλος επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε & να συγχαρούμε τον συμπολίτη μας NBAer και διεθνή με την Αντρών Γιώργο Παπαγιάννη για την χρησιμοποίηση του ονόματός του, τις φανέλες της Εθνικής Ομάδας που λάτρεψαν τα παιδιά & την παρουσία της οικογένειάς του καθόλη την διάρκεια του τουρνουά εκπροσωπώντας τον αφού αυτός βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα των 3 τελικών & των διαγωνιστικών παιχνιδιών & τα ονόματα των νικητών καθώς & τα νούμερα των τυχερών λαχνών που κέρδισαν τα 4 play station4.

Λαχνοί: 8891- 8474 -11070 -13199



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ