24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με δύο ομάδες η ΕΚΑΣΚΕΜ στην Α2 Γυναικών

Η διακοπή των φετινών πρωταθλημάτων, εθνικών και τοπικών, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού φέρνει την ΕΚΑΣΚΕΜ με δύο ομάδες στην Α2 Γυναικών τη νέα αγωνιστική περίοδο, 2020-2021.

Ο Πιερικός Αρχέλαος εξασφάλισε την παραμονή του, έχοντας εννέα νίκες και δέκα ήττες στο σημείο της διακοπής του Βόρειου Ομίλου. Έτσι, ισοβάθμησε στην έκτη θέση με την Αναγέννηση Νέου Ρύσιου. Παράλληλα, ο Φίλιππος Βέροιας ανεβαίνει στις εθνικές κατηγορίες όντας αήττητος ύστερα από έξι αγώνες που πρόλαβαν να γίνουν από την ΕΚΑΣΚΕΜ, με την ΑΓΕ Πιερίας να ακολουθεί δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα με 4-2.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας, με ανακοίνωσή του, συνεχάρη ολόψυχα τις ομάδες για την επιτυχία τους και παράλληλα δεσμεύθηκε: «Η ΕΚΑΣΚΕΜ δηλώνει σταθερά αρωγός όλων των σωματείων ευθύνης της, με αποκλειστικό και κύριο γνώμονα τη στήριξή τους για την επίτευξη των στόχων τους με παράλληλη εμπέδωση πνεύματος ευγενούς άμιλλας και ευ αγωνίζεσθαι. Ευελπιστούμε σε ακόμα καλύτερες ημέρες και ακόμα περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις για τα αθλητικά σωματεία μας. Ως ένωση θα συμβάλλουμε όσο μπορούμε προς την κατεύθυνση αυτή. Θερμά συγχαρητήρια!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ