14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με δύο απουσίες επέστρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα (pics)

Σε ρυθμό προπόνησης επέστρεψαν στο ΠΑΣ Γιάννινα, ύστερα από δίμηνη αποχή από τα παρκέ εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων που τέθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση.

Η πόρτα του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων άνοιξε και πάλι για να υποδεχθεί το ηπειρώτικο συγκρότημα, που αγωνίζεται στην Α1 Γυναικών. Ο Νίκος Δουβίτσας και οι παίκτριές του συγκεντρώθηκαν και πάλι, ύστερα από περίπου δύο μήνες, αφού πρώτα υποβλήθηκαν στα υποχρεωτικά εβδομαδιαία τεστ για τον ιό COVID-19. Όλα ήταν αρνητικά κι έτσι το παρών μπόρεσαν να δώσουν όλες οι Ελληνίδες παίκτριες και η Ελληονοαυστραλή Βανέσα Πανούση.

Οι δύο ξένες των «κυανόλευκων», Σαμάνθα Κούπερ και Νάταλι Μπάτλερ, αναμένεται να επιστρέψουν στα Ιωάννινα έως την Κυριακή (10/01), καθώς είχαν αναχωρήσει για την πατρίδα τους, μετά τη διακοπή της Α1 Γυναικών. Αφού περάσουν κι εκείνες από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο θα μπουν και πάλι σε ρυθμό προπόνησης, ώστε να είναι πανέτοιμες για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όποτε το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Οι παίκτριες, το προπονητικό τιμ και τα στελέχη της ομάδας ακολουθούν όλα τα τελευταία πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα είναι καθημερινές και το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Οι διοικούντες τις Ηπειρώτισσες, από την πλευρά τους, εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία: «Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Ιωαννίνων για τις ενέργειές της ώστε η ομάδα μας να έχει άμεσα στη διάθεσή της τις εγκαταστάσεις στη δύσκολη αυτή περίοδο».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ