24.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με Διαβολεμένου ξανά ο Παναθλητικός Συκεών

Με τη Βιβή Διαβολεμένου να πορευθεί και στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών ο Παναθλητικός Συκεών.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν για τέταρτη διαδοχική χρονιά τη συνεργασία τους, με την έμπειρη προπονήτρια να αναφέρει σχετικά: «Οι συνθήκες στον Παναθλητικό είναι ιδανικές για τον κάθε προπονητή. Χαίρομαι που ο σύλλογός μας δίνει προτεραιότητες στις Ελληνίδες αθλήτριες. Εύχομαι οι προτάσεις της διοίκησης να συνεχίσουν να βρίσκουν απήχηση σε πολλές άλλες γυναικείες ομάδες και είμαι σίγουρη ότι σύντομα αρκετοί θα "αναγκαστούν" να σκύψουν πάνω από τα προβλήματα του γυναικείου μπάσκετ».

Αναφορικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο και το σχεδιασμό της πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε στο ρόστερ μας κι άλλα νεαρά κορίτσια. Είναι ωστόσο απαραίτητη η παραμονή κάποιων έμπειρων αθλητριών από το περσινό ρόστερ κι ελπίζω ότι οι συζητήσεις μας θα έχουν θετική κατάληξη. Το επόμενο διάστημα θα δώσουμε βάση στα δύο αναπτυξιακά μας τμήματα (Νεανίδες και Κορασίδες) που θα συμμετέχουν στην τελική φάση των πρωταθλημάτων τους . Πριν από κάποια χρόνια όλο αυτό φαινόταν πολύ μακρινό. Ήρθε όμως η εποχή που ο σύλλογος καρπώνεται την επένδυση στα νεαρά κορίτσια. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη κι εύχομαι υγεία σε όλους, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνουμε».

Η ανακοίνωση: «Με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την κόουτς Βιβή Διαβολεμένου για 4η συνεχόμενη χρονιά. Συνεχίζουμε το αναπτυξιακό μας πλάνο με την προώθηση κι άλλων νέων κοριτσιών».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ