21.9 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Με δάκρυα μίλησε ο Παπαθεοδώρου

Οι στγιγμές προς το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα Πάτρα ήταν συναισθηματικά φορτισμένες. Ειδικά από τη στιγμή ενάμιση λεπτό πριν το τέλος αποχώρησαν προς τον πάγκο ο Φιλ Γκος, ο Απόλλωνας Τσόχλας και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τους αγκάλιασε έναν έναν με τα μάτια του να έχουν ήδη βουρκώσει, αφού ήταν ουσιαστικά το"αντίο" στην ομάδα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του και στην ΕΡΤ: "Είναι δύσκολα όλα αυτά τα συναισθήματα για εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που ήταν μαζί μας", είπε δείχνοντας την εξέδρα και τον λιγοστό, για μία ακόμη φορά, κόσμο που βρέθηκε στην εξέδρα. "Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να βρει το δρόμο του το συντομότερο δυνατό. Να βρεθεί μια λύση για το τμήμα, ώστε να μπορέσει να έχει συνέχεια".

Όταν ρωτήθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα το  τελευταίο διάστημα, φτάνοντας να παίξει σήμερα με έξι επαγγελματίες και τρεις από την ομάδα των εφήβων απάντησε: "Ήταν πάρα πολύ δύσκολα... Σημασία έχει αυτή τη στιγμή ότι η χρονιά τελείωσε όπως είχαμε υποσχεθεί, μέσα στο γήπεδο, ως ΠΑΟΚ".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ