19 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Με Γκος και Χάντερ η κορυφαία πεντάδα του BCL (pics)

Ο Φιλ Γκος και ο Βινς Χάντερ συμπεριλήφθηκαν στην κορυφαία πεντάδα της 13ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Αμφότεροι βάζουν πλέον υποψηφιότητα και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, όπως άλλωστε και οι άλλοι τρεις κορυφαίοι του διημέρου 30-31/01: ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της Στρασμπούρ Ζακ Ράιτ, ο Γκέιμπ Γιορκ της Μπαϊρόιτ και ο Γκόραν Σάτον της Εστουδιάντες.

O Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ συνέβαλε καθοριστικά στην ευρείας έκτασης νίκη επί της Νεπτούνας Κλαϊπέντα στο κλειστό της Πυλαίας, έχοντας 29π. με 4/5 βολές, 5/7 δίποντα και 5/7 τρίποντα, τρία ριμπάουντ, δύο ασίστ, τρία κλεψίματα και τέσσερα λάθη. Έτσι, συγκέντρωσε 29 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης της FIBA.

 

H ΑΕΚ επιβλήθηκε της Ολίμπια Λιουμπλιάνα στη «Hala Tivoli», με τον 23χρονο γκαρντ να έχει 20π. με 4/7 βολές και 8/10 δίποντα, οκτώ ριμπάουντ, τρεις ασίστ, δύο κλεψίματα, ισάριθμα κοψίματα, αλλά και τρία λάθη σε 22.16’, με αποτέλεσμα να βαθμολογηθεί με 25.

Την υψηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε ο Ζακ Ράιτ με 35 στην εντός έδρας νίκη της Στρασμπούρ επί της Ρόζα Ράντομ, με τον Γκόραν Σάτον να τον ακολουθεί με 34 βαθμούς, στη νίκη της Εστουδιάντες επί της Μπάνβιτ στο «Pabellon Jorge Garbajosa Arena». Ο Γκέιμπ Γιορκ είχε 22 βαθμούς στην επικράτηση της Μπαϊρόιτ κόντρα στη Βενέτσια στο «Oberfrankenhalle».

Και μην ξεχνάτε πως το basketa.gr στο πλαίσιο της συνεργασίας του  με το BCL μπορεί να σας στείλει στο Final Four της διοργάνωσης. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ