20.7 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Με Γιαννακόπουλο… και σύνθημα Πιτίνο (pics)

Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και... δύο προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον Ολυμπιακό (4/1), με τον Ρικ Πιτίνο να μιλά για τη μεγάλη αναμέτρηση και να είναι αισιόδοξος.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για το... ευρωπαϊκό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί αύριο (4/1) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχοντας... πολλαπλή εμψύχωση. Από τη μία πλευρά, η παρουσία περίπου 30 φίλων του και η ένθερμη υποδοχή τους από τον Ρικ Πιτίνο, από την άλλη η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε μέρος της προπόνησης της ομάδας, ήταν στοιχεία που έδειχναν, ότι άπαντες στηρίζουν τους «πράσινους» για το «διπλό».

Ο Αμερικανός προπονητής, πάντως, είδε τον Νίκο Παππά να προπονείται κανονικά, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Ο Κιθ Λάνγκφορντ, από τη δική του πλευρά, έβγαλε μόνο μέρος της προπόνησης και είναι πολύ δύσκολο να προλάβει την αναμέτρηση. Ο Ρικ Πιτίνο, βέβαια, δεν πτοείται και πιστεύει στην νίκη, όπως έδειξε μέσω δημοσίευσης στο Twitter, όπου δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να ζήσει την ατμόσφαιρα του ντέρμπι.

Δείτε, παράλληλα, φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού»...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ