22.7 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με «γαλλικό κλειδί» και… προσεχώς νέο μέλος η Εφές (vids)

Η Εφές πέρασε επιτυχημένα τη δοκιμασία της στην έδρα της Μπαχτσεσεχίρ με 87-81, με τον Αντριέν Μοερμάν να είναι σε τρομερή κατάσταση και την... Έρικα Μπαλμπάι να κάνει έκπληξη στον αρχηγό, Ντογκούς, αποκαλύπτοντας το φύλο του παιδιού τους.

Προσεχώς... χαζομπαμπάς θα είναι ο Ντογκούς Μπαλμπάι και η μέρα αυτή (10/12) θα είναι μία από τις πιο σημαντικές της ζωής του. Από τη μία πλευρά, η Αναντολού Εφές έκανε το καθήκον της, περνώντας από την έδρα της Μπαχτσεσεχίρ με 87-81, ενώ από την άλλη η γυναίκα του, Έρικα, ανακοίνωσε στον ίδιο με έναν ιδιαίτερο τρόπο, στο παρκέ, το φύλο του παιδιού τους. Η κυρία Μπαλμπάι είναι έγκυος και, σε μερικούς μήνες, θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν έφτασαν στο ρεκόρ 7-3, έχοντας τον πρώτο λόγο μετά το 20-20 του πρώτου δεκαλέπτου, με τον Αντριέν Μοερμάν εγγυητή να έχει double double 24 πόντων και 13 ριμπάουντ, μαζί με πέντε ασίστ, ενώ σε πολύ καλή κατάσταση ήταν και ο Βασίλιε Μίτσιτς, με 23 πόντους, τέσσερα ριμπάουντ και έξι ασίστ. Στην απέναντι πλευρά, ο ΝτιΟυέιν Ουάιτ είχε 26 πόντους με οκτώ ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ