20.1 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Με Βασιλειάδη οδηγό (vids+pics)

Ο Κώστας Βασιλειάδης πήρε και πάλι από το… χέρι την Ομπραντόιρο και την οδήγησε στη νίκη με 91-79 επί της Μούρθια, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Στις επιτυχίες επέστρεψε το συγκρότημα της Γαλικίας, στο «Multiusos Fontes do Sar», με τον 34χρονο γκαρντ/φόργουορντ να αναδεικνύεται και πάλι πρώτος σκόρερ του με 18π., ενώ είχε ακόμα τρία ριμπάουντ, δύο ασίστ κι ένα λάθος στα 24.07’ που έμεινε στο παρκέ. Άλλους 17π. είχε ο Άλμπερτ Σαμπάτ και, από τους φιλοξενούμενους που υπέστησαν την όγδοη διαδοχική ήττα τους εντός συνόρων, από 14π. σκόραραν οι Άσκια Μπούκερ και Μίλτον Ντόιλ.

Δείτε, εδώ, το στατιστικό.

Στην αναμέτρηση στην «Gran Canaria Arena», με… άρωμα Ευρωλίγκας, η Μπασκόνια νίκησε με 101-83 την Γκραν Κανάρια, με το Γιοχάνες Βόιτμαν να τελειώνει με 23π. και οκτώ ριμπάουντ και το Λούκα Βιλντόζα να συνεισφέρει άλλους 22π. Ο Τσάβι Ραμπασέδα με 16π. και ο «διπλός» Εουέλιους Μπάεζ (16π., δέκα ριμπάουντ) δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την ήττα των γηπεδούχων, που υποχώρησαν στο 6.13. Στο 14-5 ανέβηκαν οι Βάσκοι.

Δείτε, εδώ, το στατιστικό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ