19.2 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με Αϊζάια Τόμας η Team USA

Ο Αϊζάια Τόμας στα 32 του χρόνια προσπαθεί να επανέρθει στο προσκήνιο, με το σοβαρό πρόβλημα στο ισχίο να τον έχει αφήσει εκτός δράσης για αρκετό διάστημα, με τον ίδιο να ταλαιπωρείται για μια τριετία.

Ο βραχύσωμος γκαρντ θέλει να κάνει μια νέα αρχή, και έτσι θα συμμετάσχει στην προσπάθεια της Team USA στο προκριματικά του AmeriCup. Ο ίδιος θα λάβει μέρος στην προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του Τζόε Προύντι, και θα λάβει μέρος στο παιχνίδια του διημέρου 19-20 Φεβρουαρίου, θέλοντας σιγά σιγά να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Θυμίζουμε ότι την σεζόν 2016-2017 πραγματοποίησε φοβερές εμφανίσεις με τους Σέλτικς, έχοντας 28 πόντους και 6 ασίστ ανά μέσο όρο σε 91 παιχνίδια, με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή στους Καβαλίερς, και δίπλα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Εκεί άρχισε η πτωτική πορεία, αγωνίστηκε σε μόλις 15 παιχνίδια, στην G-League για να γίνει ανταλλαγή και να καταλήξει στους Λέικερς τον Φεβρουάριο του 2018. Ακολούθησαν Νάγκετς, Ουίζαρντς και Κλίπερς, στους οποίους πήρε μεταγραφή τον περσινό Φεβρουάριο, αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ