22.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Με απόφαση της ομάδας εκτός ο Τζέιμς (vid)

Ο Μάικ Τζέιμς είναι οριστικά και επισήμως εκτός αποστολής για τον αυριανό (27/1) αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρει πως "με απόφαση της ομάδας δεν θα συμμετάσχει στον αγώνα με την Άλμπα".

Ο Τζέιμς φέρεται να έχει αντιδράσει για μία ακόμη φορά στις παρατηρήσεις του Δημήτρη Ιτούδη. Αυτή τη φορά μετά τον αγώνα και την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε. Αυτό που αφέθηκε να εννοηθεί είναι πως και οι συμπαίκτες του είχαν πρόβλημα πλέον μαζί του. Ίσως αυτό να έκανε και τον Αμερικάνο γκαρντ να κάνει unfollow νωρίτερα σήμερα τους πάντες και τα πάντα από τα social media που διαθέτει!

Είναι η δεύτερη φορά που ο Μάικ Τζέιμς "τιμωρείται" με αυτόν τον τρόπο από την ομάδα του. Η προηγούμενη ήταν μετά τον αγώνα με τη Χίμκι.Έμεινε εκτός αποστολής και επέστρεψε για να κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις του στη σεζόν. Τώρα ήρθε το δεύτερο περιστατικό, το οποίο πολλοί θεωρούν πως θα είναι κι αυτό που θα φέρει το οριστικό του διαζύγιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Να υπενθυμίσουμε πως φέτος, στην αρχή της σεζόν οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνργασία τους για ακόμη τρία χρόνια.

Νωρίτερα σήμερα πάντως η ομάδα του στρατού στο twitter της είχε αναρτήσει τις καλύτερες στιγμές του Μάικ Τζέιμς από τον αγώνα του πρώτου γύρου με την Άλμπα Βερολίνου!

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ