16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με απουσίες Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Στο ΔΑΚ Γλυφάδας θα συναντηθούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, το μεσημέρι του Σαββάτου (18/11, 14.30), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες», που μετρούν «τέσσερα στα τέσσερα» και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί τους εντός συνόρων, δεν θα έχουν και πάλι στη διάθεσή τους την Αφροδίτη Κοσμά η οποία παραμένει τραυματίας, με μία απουσία ταξίδεψε στην πρωτεύουσα και η αποστολή των Θεσσαλονικιών, οι οποίες θα στερηθούν σε ακόμα ένα ματς τις υπηρεσίες της Αμερικανής Κίρα Μάλαρντ, η οποία επίσης είναι τραυματίας.

Η Ελένη Καπογιάννη, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, ανέφερε για το παιχνίδι με τις «ασπρόμαυρες»: «Προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε σαν ομάδα και αρχής γενομένης από αύριο (σήμερα, 18/11), έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, γιατί πρέπει να προετοιμαζόμαστε και για τα επόμενα ματς στην Ευρώπη. Έχουμε μία τετράδα παιχνιδιών που ακολουθούν, τα οποία είναι πολύ σημαντικά και πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ