23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Με απουσίες η «πρώτη» του ΠΑΟΚ (pics)

Με όνειρα και φιλοδοξίες για μια επιτυχημένη χρονιά πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας.

Δικαιολογημένα απούσες ήταν οι δύο ξένες παίκτριες των Θεσσαλονικιών, Ρεμπέκα Ακλ και Σάνον Φλάκερ, οι οποίες αναμένεται να ενσωματωθούν στο ρόστερ μες στις επόμενες ημέρες, όπως επίσης και η Ανθή Ταρπάγκου, που βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αντίθετα, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι «ασπρόμαυρες»: «Αδικαιολογήτως απούσα ήταν για ακόμα μία φορά η Εύα Κουμαντσιώτη, το ζήτημα της οποίας πλέον έχει "φύγει" από το τμήμα κι έχει μετατεθεί στη δικαιοδοσία της διοίκησης του σωματείου».

Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θεσπιστεί, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ άκουσαν τον έφορο του τμήματος, Βασίλη Αγγελίδη, ο οποίος τις καλωσόρισε εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ παράλληλα έθεσε, εκ μέρους της διοίκησης τους στόχους του τμήματος στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Ο κόουτς Βασίλης Μασλαρινός, από την πλευρά του, παρουσίασε ένα περίγραμμα της προετοιμασίας που θα ακολουθήσουν στο «PAOK Sports Arena», η οποία έχει στόχο να παρουσιαστεί η ομάδα στη βέλτιστη δυνατή κατάσταση, εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών της στο πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ