21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Με απουσίες η νέα σύσκεψη στον ΕΣΑΚΕ (pics)

Δεν λείπουν οι απουσίες από το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που συγκάλεσε, το πρωί του Σαββάτου (18/05), ο ΕΣΑΚΕ μετά την επιθυμία του Ολυμπιακού να παραιτηθεί ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της Basket League κάλεσε σε νέα σύσκεψη τις ομάδες, ώστε να επιβεβαιωθούν όλα όσα συμφωνήθηκαν στην προηγούμενη συνάντησή τους. Ωστόσο, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν παίρνουν μέρος στη διαδικασία, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να εκπροσωπεί ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας. Ούτε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκεται στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να εκπροσωπείται από τον πρόεδρό της, Μάνο Παπαδόπουλο.

Εν αντιθέσει με την προηγούμενη συνάντησή τους, οπότε ήταν ασθενής, ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα Πατρών Βαγγέλης Λιόλιος δίνει κανονικά το παρών.

Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες, με εξώδικη επιστολή, ζήτησαν την ανάκληση της επικύρωσης της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου, κάτι που συνεπάγεται την άμεση αναβολή της έναρξης των πλέι οφ.

Παράλληλα, ζήτησαν την παραίτηση τόσο του προέδρου του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλου όσο και της νομικής συμβούλου Ελένης Γονιδάκη. To έκτακτο διοικητικό συμβούλιο ξεκίνησε χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων στην αίθουσα συνεδριάσεων, όπως άλλωστε συνέβη και τις προηγούμενες φορές.

  

Αυτή είναι η τέταρτη σύσκεψη στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ