21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με απαρτία άρχισε η κρίσιμη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ!

Με παρόντες εκπροσώπους και των 14 ομάδων της Basket League άρχισε η κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ που έχει στόχο την ψήφιση ενός σκληρού πλαισίου μέτρων για την εξασφάλιση της συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Η νέα... είσοδος σε σχέση με την συνεδρίαση της προηγούμενης εβδομάδας είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος πήρε από νωρίς τον λόγο για να τοποθετηθεί, ενώ το Ρέθυμνο εκπροσωπείται κανονικά από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη. Ο Κωστής Ζομπανάκης απουσιάζει, αφού λείπει από προχθές στην Κρήτη για προσωπικές επαγγελματικές υποθέσεις και ήδη έχει γίνει ερώτηση στον εκπρόσωπό του και στενό του συνεργάτη για σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας περί σκέψεων αποχώρησης του Ρεθύμνου από το πρωτάθλημα.

Με δεδομένο το διαρκές ενδιαφέρον του βέβαια για τις εξελίξεις και με πολύ πρόσφατη μια δημόσια τοποθέτησή του, τέτοια πρόθεση δύσκολα υπάρχει από τον Κωστή Ζομπανάκη και μάλλον το όλο θέμα προήλθε από... φούντωμα ψιθύρων από στόμα σε στόμα για κάποια ζητήματα που έχει θέσει στην τοπική κοινωνία.

Το Basketa.gr θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις στην κρίσιμη αυτή συνεδρίαση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ