23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με ανατροπή το Μαρούσι κατέκτησε το τουρνουά «Αισχύλεια 2018» (φωτορεπορτάζ)

Συναρπαστικά παιχνίδι περιείχε το διήμερο του τουρνουά «Αισχύλεια 2018» που διοργάνωσε ο Πανελευσινιακός, με το Μαρούσι να κερδίζει το τουρνουά με περιπετειώδη τρόπο.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των Βορείων προαστίων, και χωρίς τον Κώστα Κεραμιδά στον πάγκο της, επικράτησε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι του Πανελευσινιακού με 88-84 στην παράταση. Οι νικητές ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, φτάνοντας την διαφορά και στο +13, για να γυρίσουν το παιχνίδι οι «σταχυοφόροι» οι οποίοι έφτασαν να προηγούνται με 70-60, με 1'30'' να απομένει για τη λήξη. Ωστόσο με buzzer beater τρίποντο ο Χριστόφορος Λυκογιάννης έστειλε το παιχνίδι στην παράταση (73-73) με την ομάδα να παίρνει τη νίκη. Για το Μαρούσι δεν αγωνίστηκε ο Κνέζεβιτς, αν και ήταν στο γήπεδο, ενώ για τους γηπεδούχους εκτός του Μουρατίδη, εκτός ήταν και ο Μαύρος που υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο παιχνίδι με την Μεγαρίδα.

Στον μικρό τελικό, ο Πανερυθραίκός επικράτησε με 75-71 της ΝΕ Μεγαρίδας, έχοντας τον έλεγχο της κατάστασης, και φτάνοντας και ως το +11 την διαφορά. Για την ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή δεν αγωνίστηκαν Καστανιώτης, Δέλλιος, ενώ αποχώρησε και ο Στάθης, ο οποίος μετά από σύγκρουση με τον Θέο μετέβη στο Θριάσιο για ράμματα κάτω από το σαγόνι. Για τους φιλοξενούμενους που έκλεψαν τις εντυπώσεις, δεν αγωνίστηκε ο Μπαλάφας.

photo credit : Γιώργος Τσουκαλάς



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ