23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Με ανατροπή Σέλτικς και Σίξερς (vids)

Οι Μπόστον Σέλτικς έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί, δύο ηττών, επικρατώντας με 116-111 των Ιντιάνα Πέισερς μες στο «Bankers Life Fieldhouse».

Οι «Κέλτες» επέστρεψαν από το -17 έχοντας ηγέτη επιθετικά τον Τζέισον Τέιτουμ με 27π., ο οποίος είχε και έντεκα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και τρία κλεψίματα. Άλλους 20π. σκόραρε ο Τζέιλεν Μπράουν, 17π. με πέντε ασίστ είχε ο Μάρκους Σμαρτ και double double έκανε ο Τριστάν Τόμπσον, με 14π. και δέκα ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=bd8eHNat1Z8

Ο Βίκτορ Ολαντίπο με 24π., έξι ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, ο Τι Τζέι Ουόρεν με 17π., ο Ντομάντας Σαμπόνις με 14π., έντεκα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ και ο Μάλκολμ Μπρόγκντον με 19π. και εφτά ασίστ ξεχώρισαν για τους γηπεδούχους.

https://www.youtube.com/watch?v=wsg_4kFZvTE

Με ανατροπή νίκησαν και οι Φιλαδέλφεια Σίξερς, 100-93 τους Τορόντο Ράπτορς στο «Wells Fargo Center», αν και βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με διαφορά 14π. Ο Τζόελ Εμπίντ επέστρεψε στη δράση με 29π. και δεκαέξι ριμπάουντ και συνέβαλε καθοριστικά στην επιστροφή των 76ers στο δρόμο των επιτυχιών, ο Τομπάιας Χάρις τελείωσε με 26π. και έντεκα ριμπάουντ και ο Μπεν Σίμονς με 11π., δεκατρία ριμπάουντ και εφτά ασίστ, ενώ άλλους 17π. με έξι ριμπάουντ είχε ο Σεθ Κάρι.

https://www.youtube.com/watch?v=ffa2QgtlQVo

Ο Κάιλ Λόουρι με 24π., οκτώ ριμπάουντ και εννέα ασίστ ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι Καναδοί. Από 20π. σκόραραν οι Ο Τζι Ανουνόμπι και Πασκάλ Σιάκαμ και στους 8π. με 3/12 σουτ εντός παιδιάς έμεινε ο Φρεντ Βαν Βλιτ, είχε όμως έξι ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=PJk8b2gYoZ8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ