17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με… αναμμένο το τσάρτερ περιμένει η ΑΕΚ τα αποτελέσματα

Τα κρούσματα στην ΑΕΚ έφτασαν τα τρία, η φάση των «16 του BCL αρχίζει την Τετάρτη με τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νίζνι, η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για αύριο με πτήση τσάρτερ για το μακρινό Νόβγκοροντ, απόψε αναμένονται τα αποτελέσματα των νέων τεστ για όλη την ομάδα και την κατάσταση μόνο απλή δεν τη λες.

Οι «κιτρινόμαυροι» γνώριζαν από την ώρα που βρέθηκε και δεύτερο κρούσμα ότι στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχει διασπορά του ιού και οι πιθανότητες ήταν να μην σταματήσουν εκεί. Ηδη χθες το βράδυ αναφέρθηκε ένα ακόμα θετικό, η ομάδα δεν επέτρεψε στις προπονήσεις, έγιναν νέα τεστ και πλέον έχει αρχίσει ένας αγώνα δρόμου.

Αύριο η ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψει για τη Ρωσία, με ένα ερωτηματικό να αφορά στο αν θα βρεθούν κι άλλα κρούσματα και αυτά θα εμπίπτουν στο πρωτόκολλο του BCL περί αναβολής του αγώνα και άλλο ένα το αν η Πολιτική Προστασία στην Ελλάδα θα επιτρέψει μαζική μετακίνηση σε οργανισμό εντός του οποίου υπάρχουν ήδη τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι σε μια πολύπλοκη τηλεφωνική επικοινωνία με όλους του αρμόδιους φορείς, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο ΕΣΑΚΕ αφού αν τυχόν βρεθεί κι άλλο κρούσμα και φτάσουν τα τρία των παικτών τότε μπαίνει στην κουβέντα και το επόμενο ματς πρωταθλήματος, εντός έδρας με το Μεσολόγγι.

Αυτό βέβαια, ακόμα είναι μακρινό και το «καυτό» θέμα για την ΑΕΚ είναι το τι θα κάνει με την ευρωπαϊκή υποχρέωση και κυρίως με το ταξίδι το οποίο έχει σε λιγότερο από ένα 24ωρο. Το δεδομένο είναι ότι μέχρι το βράδυ θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ