19.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Με Αθηναίου η τελευταία προπόνηση! (pics)

Όλα είναι έτοιμα για την αναχώρηση της Εθνικής μας ομάδας για την Κίνα. Στις 18.20 η αποστολή πετάει για Φρανκφούρτη και από εκεί για Σανγκάη, όμως πριν πάνε στο αεροδρόμιο οι παίκτες πέρασαν από το ΟΑΚΑ για την τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους.

Εκεί τους περίμενε μια έκπληξη, καθώς ήταν παρών και ο Γιάννης Αθηναίου. Κρατώντας πατερίτσα για να μην επιβαρύνει το τραυματισμένο του γόνατο, ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να μείνει μακριά από την ομάδα, την οποία βοήθησε τα μέγιστα να φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και με την οποία θα ταξίδευε στην Κίνα αν η μοίρα δεν του έπαιζε τόσο άσχημο παιχνίδι.

Ο Αθηναίου μίλησε με όλα τα παιδιά, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αποστολή τους και ασφαλώς τόνωσε το ηθικό τους, καθότι οι υπόλοιποι διεθνείς βλέποντας τον άτυχο συμπαίκτη τους να είναι εκεί μαζί τους, δεν μπορεί παρά να πήραν κουράγιο για τη συνέχεια.

Οι 12 διεθνείς που ήταν στο ΟΑΚΑ και θα μπουν στο αεροπλάνο για Κίνα είναι οι: Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αντώνης Κόνιαρης, Νικ Καλάθης, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

O Κώστας Σλούκας θα μείνει στην Αθήνα για να συνεχίσει την αποθεραπεία του, που εξελίσσεται κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά, και τη Δευτέρα θα κάνει το κρίσιμο τεστ για να δει αν θα μπορέσει να ταξιδέψει κι αυτός στην Κίνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ