21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Με ΑΕΚτζήδες και ΝΒΑers η Βοσνία

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς ανακοίνωσε τους 24 παίκτες της Βοσνίας ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2019.

Πέρα από τους Μίλαν Μιλόσεβιτς και Έντιν Άτιτς, παίκτες που αγωνίζονται στην “Ένωση” ο Βουγιόσεβιτς κάλεσε τους Μίρτζα Τελέτοβιτς και Γιουσούφ Νούρκιτς των Μπακς και Νάγκετς αντίστοιχα, ενώ την θέση του νατουραλιζέ κάλυψαν οι Άλεξ Ρένφρο της Μπαρτσελόνα και Ζακ Ράιτ της Μονακό. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις 2 Ιουλίου και η Βοσνία θα αντιμετωπίσει στον όμιλο της τις Σλοβακία, Σουηδία και Αρμενία. 

Αναλυτικά οι 24 της Βοσνίας: Γκόρντιτς (Μπουντούτσνοστ), Τελέτοβιτς (Μπακς), Νούρκιτς (Μπλέιζερς), Κικάνοβιτς (Άλμπα Βερολίνου), Στιπάνοβιτς (Μπουγιουκτσεκμετσέ), Μιλόσεβιτς, Άτιτς (ΑΕΚ), Βράμπατς, Καραχότζιτς (Παρτίζαν), Αλμπίγιανιτς, Τάλιτς (Ιγκοκέα), Σουλεϊμάνοβιτς (Τσιμπόνα), Γκάγιτς (Πριμόρσκα), Χαλίλοβιτς (Σίμπενικ), Ρένφρο (Μπαρτσελόνα), Ράιτ (Μονακό), Μούσα, Λόντσαρ (Τσεντεβίτα), Λάζιτς (Ντιναμίκ), Γκέγκιτς (Μπάγερν), Πόλουτακ (Ζάμποκ), Σίκιρας (Φουενλαμπράδα), Μουράτοβιτς, Χάσαντιτς (Σλόμποντα).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ