20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Με… ήσυχο κεφάλι στη διακοπή

Το πρωτάθλημα της Basket League διακόπτεται για περίπου ένα μήνα και ο Προμηθέας Πατρών θέλει την ηρεμία του, πριν ξαναπατήσει στο παρκέ για τη συνέχιση των αγωνιστικών υποχρεώσεών του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το αχαϊκό συγκρότημα θα υποδεχθεί στο «Δημήτρης Τόφαλος» τον ΠΑΟΚ (02/02, 18.00), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, και η νίκη θα έχει πολλαπλή σημασία. Είναι οι βαθμοί, που θα κρατήσουν ψηλά στην κατάταξη την ομάδα, αλλά και το καλό κλίμα που θα διατηρηθεί στις τάξεις των παικτών μέχρι να επανέλθουν στη δράση για να συνεχίσουν τις «μάχες» τους σε διπλό ταμπλό, στην Basket League και το Basketball Champions League.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή του Προμηθέα Πατρών, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, με ποιοτικό ρόστερ και καλό προπονητή. Θυμίζω επίσης ότι και ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε, όπως και εμείς, στους "16" του Basketball Champions League και αυτό λέει πολλά. Εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας και αν θέλουμε να κάνουμε ό,τι κάναμε και πέρυσι, πρέπει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Η βοήθεια του κόσμου θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη για να πάμε χωρίς απώλεια στη διακοπή και να μείνουμε στα ψηλά της βαθμολογίας. Τα "κλειδιά" του αγώνα θα είναι η δύναμη, η συγκέντρωση και να παίξει ο ένας για τον άλλον».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ