15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Με ήλιο και βροχή σε Νεάπολη και Θήβα

Η Θήβα και η Νεάπολη Θεσσαλονίκης φιλοξένησαν τα τουρνουά της ΕΟΚ MILKO 3X3, το Σαββατοκύριακο (04-05/11).

Όλα τα παιδιά ακολούθησαν το μότο του MILKO «Πίστεψέ το», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι. Η βροχή δημιούργησε προβλήματα στους αγώνες στη Θήβα, αλλά τα παιδιά έδωσαν το «παρών» και πήραν μέρος στους διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκαν. Σε αυτόν των ελεύθερων βολών νικητές ήταν ο Δημήτρης Αναστασίου (Δημοτικό) και ο Στέλιος Μπατσιούλης (Γυμνάσιο-Λύκειο) και σε εκείνον των τριών πόντων ο Θανάσης Κολυμπύρης (Δημοτικό) και ο Στέλιος Τούτουζας (Γυμνάσιο-Λύκειο). Παρευρέθηκαν κι έκαναν τις απονομές ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου (πρόεδρος ΕΣΚΑΣΕ) και οι Αναστασίου (περιφερειακός σύμβουλος), Σκούμας (δημοτικός σύμβουλος).

Στη Νεάπολη πήραν μέρoς 320 παιδιά, που έπαιξαν και χάρηκαν το μπάσκετ. Νικητής στο διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Αχιλλέας Κυριόπουλος και στα τρίποντα επικράτησε ο Παναγιώτης Μαϊμουτζής. Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος και άλλοι τοπικοί παράγοντες.  Δείτε, μέσω της ΕΟΚ, φωτογραφίες από το τουρνουά

Τα MILKO 3X3 σου λένε «Πίστεψέ το» και έλα κι εσύ να παίξεις μπάσκετ και να χαρείς στα τουρνουά που διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με υποστηρικτές την GSA και την Spalding και τη σημαντική συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το επόμενο «ραντεβού» έχει οριστεί στην Αργυρούπολη, στη Λεωφ. Μαρίνου Γερουλάνου, το διήμερο 11-12 Νοεμβρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ