18.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με… άρωμα ΗΠΑ σε τρεις ηπείρους (vids)

Έντονο αμερικανικό «χρώμα» έχουμε και στη δεύτερη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στην Αμερικανική Ζώνη, οι ΗΠΑ έκαναν… πάρτι στον πρώτο αγώνα τους κόντρα στην Ουρουγουάη, με την παράσταση να κλέβει ο Φρανκ Μέισον των Σακραμέντο Κινγκς, ο οποίος είχε στο Λας Βέγκας 16π. με 7/8 δίποντα εντός παιδιάς, οκτώ ασίστ, δύο ριμπάουντ κι ένα λάθος στα 17.58’ που χρησιμοποιήθηκε από τον Τζεφ Βαν Γκάντι.

https://www.youtube.com/watch?v=nz51gvt85Z0

Ο Ρούι Χατσιμούρα είναι Γιαπωνέζος, αλλά μπασκετικά εξελίσσεται επί αμερικανικού εδάφους, στο πανεπιστήμιο του Γκονζάγκα. Στην εκτός έδρας νίκη στο Καζακστάν, για τη Ζώνη Ασίας-Ωκεανίας, τελείωσε με 24π. με 8/9 βολές και 8/12 δίποντα, ενώ είχε ακόμα εφτά ριμπάουντ, τρία κλεψίματα, ένα κόψιμο κι ένα λάθος σε 34.04’.

https://www.youtube.com/watch?v=XQUtJYLcgJY

Ο Γκόργκι Ντιένγκ γεννήθηκε στη Σενεγάλη, αλλά βρίσκεται από μικρή ηλικία στις ΗΠΑ. Πήγε σχολείο στο Χάντινγκτον Πρεπ στη Δυτική Βιρτζίνια, πανεπιστήμιο στο Λούιβιλ και από το 2013 αγωνίζεται με τη φανέλα των Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο ΝΒΑ. Απέναντι στη Ρουάντα, στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης των προκριματικών για την Αφρικανική Ζώνη, «σταμάτησε» στους 28π. με 11/14 σουτ σε 34.25’, συν εφτά ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, δύο κλεψίματα και ισάριθμα λάθη.

https://www.youtube.com/watch?v=B-e6XnvYb9I



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ