20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με… άρωμα Εuroleague oι κλήσεις της Σερβίας!

H Σερβία «καίγεται» για δύο νίκες στα τελευταία εναπομείναντα παιχνίδια για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022 στην «φούσκα» της Τιφλίδας και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ κάλεσε παίκτες που πρωταγωνιστούν στη Εuroleague.

Η Σερβία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Γεωργία (19/2) και την Ελβετία (21/2) αντίστοιχα και ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ γνωρίζοντας ότι δεν έχει πολλά περιθώρια για το παραμικρό λάθος που μπορεί να κοστίσει την πρόκριση, πήρε την απόφαση να καλέσει στην 16μελη αποστολή τον παίκτη του στη Φενέρ, Μάρκο Γκούντουριτς και τον Βασίλιε Μίσιτς.

Οι δύο αυτοί παίκτες αναμένεται να τραβήξουν το μεγαλύτερο... κουπί της ομάδας, ενώ ανάμεσα στα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή είναι ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και το next big thing της Σερβίας, Φίλιπ Πετρούσεφ.

Αναλυτικά η αποστολή της Σερβίας: Βασίλιε Μίσιτς, Όγκνιεν Γιαραμάζ, Νίκολα Ρέμπιτς, Νεμάνια Νέναντιτς, Αλέξα Αβράμοβιτς, Ντανίλο Άντζουσιτς, Λούκα Άσκεριτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Μάρκο Λούκοβιτς, Ντάλιμπορ Ίλιτς, Μάρκο Ραντοβάνοβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Φίλιπ Πετρούσεφ, Ντράγκαν Άπιτς, Στέφαν Τζόρτζεβιτς



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ