17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μετωπική δικαστική επίθεση του Λαυρίου

Το Λαύριο έχει δει τα απίστευτα να γίνονται φέτος στις πλάτες του και ακριβώς αυτό το αίσθημα ότι το... πνίγει το δίκιο, δεν θα το αφήσει να καταθέσει εύκολα τα όπλα. Το αντίθετο μάλιστα, αφού είναι έτοιμο να περάσει στην δικαστική επίθεση και μάλιστα σε δύο μέτωπα.

Το πρώτο είναι να κυνηγήσει όσο μπορεί την, μία ακόμα, ασάφεια που υπάρχει στους κανονισμούς και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, για το ποιοι τελικά πέφτουν από την Basket League. Στο Λαύριο θα επιμείνουν ότι από την στιγμή που η απόφαση για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού λέει ότι πέφτει αγωνιστικά, τότε πρέπει να πέσουν ο Ολυμπιακός και ο Κολοσσός και... τέλος. Από τον ΕΣΑΚΕ... ψιθυρίζουν ότι πέφτει και τρίτος, αλλά δεν ορκίζονται κιόλας, όπως συνήθως είναι απροετοίμαστοι για θέματα που θα έπρεπε να έχουν ήδη ψάξει και στο Λαύριο θα πιέσουν με κάθε τρόπο.

Το δεύτερο θέμα, θα είναι να προσβάλουν την συμφωνία Χολαργού - Κολοσσού, για την οποία σας έχει ενημερώσει το Basketa.gr και αναμένεται αύριο να ανακοινωθεί επίσημα προς τον ΕΣΑΚΕ. Οι άνθρωποι του Λαυρίου θα πιάσουν μια συνολικά... περίεργη ιστορία που αρχίζει από την συγχώνευση της Λιβαδειάς με τον Χολαργό, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να γίνει και νέα συγχώνευση, εξαγορά ή, όπως τέλος πάντων λέγονται αυτές οι πράξεις.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ