24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μετρούσαν τις… μέρες στη Βαλένθια

Η Βαλένθια επέστρεψε στην Ευρωλίγκα και μάλιστα με ηχηρό τρόπο, αφού έγινε μέσω της κατάκτησης του πρωταθλήματος Ισπανίας. Οι «πορτοκαλί» φαίνεται πως μετρούσαν τις μέρες και το έκαναν και επίσημο σήμερα. Όπως ανακοίνωσαν περίμεναν 1.038 μέρες για να την επιστροφή και την ημέρα που θα φιλοξενήσουν και πάλι έναν αγώνα της διοργάνωσης στη «Λα Φοντέτα».

Οι Ισπανοί θα φιλοξενήσουν την ΑναντόλουΈφες (20/10, 22.00) και έναν αγώνα Ευρωλίγκας για πρώτη φορά από τις 18 Δεκεμβρίου 2014, όταν είχαν αναμετρηθεί με την Νεπτούνας Κλαϊπέντα. Κι αν δύο χρόνια και δέκα μήνες σας φαίνονται πολλά, να σας πούμε πως αυτή είναι η τέταρτη, αλλά και πιο γρήγορη επιστροφή στην διοργάνωση για την Βαλένθια. Από την πρώτη φορά στην δεύτερη μέτρησαν 2.387 μέρες απουσίες και από την δεύτερη στην Τρίτη 1.289. Το λες και πρόοδο λοιπόν αυτό το 1.038.

Η Βαλένθια θα πρέπει να ξεχάσει για λίγο την ACB και την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας στο νήμα, με παραπονάκια για τη διαιτησία να την συνοδεύουν και να επικεντρωθεί στον αγώνα με την τούρκικη ομάδα. Και ένα από τα μεγαλύτερά της ονόματα θα πρέπει να μάθει να παίζει με προστατευτική μάσκα. Στον αγώνα με τη Ρεάλ ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς δεν πρόλαβε καλά καλά να πατήσει το παρκέ στο τέταρτο δεκάλεπτο, ένας αγκώνας προσγειώθηκε στη μύτη του και οι σημερινές εξετάσεις έδειξαν πως έσπασε το ρινικό οστό. Οπότε θα πρέπει να αγωνιστεί με μάσκα για ένα διάστημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ