28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μετράει τις «πληγές» του ο Χαρίλαος Τρικούπης

Ο Χαρίλαος Τρικούπης δεν χάρηκε όσο θα ήθελε τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του επί του Στρατωνίου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Μεσολογγίου άλωσε το κλειστό της Αρναίας και παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης, με τα προβλήματα όμως να μη λείπουν για τον προπονητή του, Γιάννη Δημητριάδη. Ο Σωτήρης Ντόβας μπόρεσε να αγωνιστεί μόνο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Ντίνος Σταυρόπουλος επίσης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ματς εξαιτίας έντονων ενοχλήσεων στο πόδι. Με μεγάλη αυταπάρνηση και αγνοώντας τις δικές του ενοχλήσεις αγωνίστηκε και ο Γιάννης Καραγκιολίδης. Η κατάσταση και των τριών παικτών θα εκτιμηθεί κατά την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα με τη Χαλκηδόνα, στο ΔΑΚ Μεσολογγίου (14/01, 17.00).

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή τους οι διοικούντες το Χαρίλαο Τρικούπη: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Στρατωνίου για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στην αποστολή της ομάδας μας και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα». Θυμίζουμε πως, μετά το ματς, παίκτες και τεχνική ηγεσία αφιέρωσαν το «διπλό» στον αντιπρόεδρο, Κώστα Τσώλο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ