23.1 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Μετράει αντίστροφα o Γιουλ, έρχεται Αθήνα (vid)

Ο Σέρχιο Γιουλ ξεκίνησε ήδη τρέξιμο και σουτ, ωστόσο παραμένει ακόμα άγνωστο πότε θα είναι σε θέση να επανέλθει στη δράση, για να ενισχύσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.

Σε καλή κατάσταση, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, βρίσκεται ο 31χρονος γκαρντ, ο οποίος προέρχεται από μυϊκό τραυματισμό στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού και έχασε τα πρώτα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στο «WiZink Center» για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο Σέρχιο Γιουλ στην τελευταία προπόνηση της «βασίλισσας» επί ισπανικού εδάφους, πριν αναχωρήσει για τη χώρα μας εν όψει της αναμέτρησης της Μ. Τρίτης (23/04, 21.00) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, έδειξε να βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του.

https://www.youtube.com/watch?v=vLfLfd8CSKg

Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε θα είναι σε θέση να θέσει και πάλι εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, Πάμπλο Λάσο, εξάλλου εξακολουθεί να απέχει από το ομαδικό πρόγραμμα. Αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα, ωστόσο όπως αναφέρουν οι Ισπανοί δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. «Ο Σέρχιο Γιουλ θα ταξιδέψει μαζί μας στην Αθήνα. Προφανώς, αύριο (23/04) δεν θα παίξει. Είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με την αρχική κατάσταση. Δουλεύει στο γήπεδο και είμαστε αισιόδοξοι, αλλά αύριο δεν θα παίξει», ξεκαθάρισε ο Ισπανός τεχνικός.

Ο ίδιος πάντως, εκμεταλλευόμενος την αγωνιστική απραξία, βρέθηκε την Κυριακή (21/04) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και παρακολούθησε το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατεί με 3-0 της Ατλέτικο Μπιλμπάο, για την Πριμέρα Ντιβισιόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ